divendres, 21 de desembre del 2007

RESUM DE LA FESTA DE LA MARATO 2007

L'èxit de la Festa va ser total. Assistents: sobre el centenar de persones que, ponderant-ho amb el cens local que es d'un miler d'habitants, ens indica un bon percentatge de participació.

El concert de les Noves Veus d'Olost -un col·lectiu que representa dignament la generació dels mes grans-, va resultar molt bonic. Va satisfer tant al públic que, de tants aplaudiments, al final, es veieren obligats a repetir una cançó.

El "xou" de la Companyia Olostenca de Riures com sempre, una devessall d'esbojarrat i sa bon humor. Ens varen fer riure de valent. A Olost, podem presumir de tenir una joventut admirable, ben integrada al poble i al nostre Casal i totalment despresa a l'hora de fer costat a un bon fi com aquest.

Pels premis dels dos bingos, els comerços olostencs, ens varen fer donació d'objectes de les seves estanteries per confeccionar els dos lots pels premis de les línies i dos mes pels dels bingos. Per tant, tota la recaptació, mes allò recollit en una bústia que teníem situada al local a l'efecte , es va poder transferir al compte de la Fundació de la Marato de TV3, que aquest any destinaran a les malalties cardiovasculars. El total de la quantitat enviada es de 2.165, 15 euros.

Tot plegat, es motiu perquè el Casal senti la satisfacció d'haver servit de vehicle del nostre poble, perquè el nom d' Olost, com a col·lectiu, figuri amb una quantitat respectable, en una llista emblemàtica de la generositat del nostre país, com es cada any La Marató de TV3.